Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп потвърди, че централният бранител Вирджил

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп потвърди, че централният бранител Вирджил
Коментари Харесай

Клоп: Коди Гакпо никога не е повдигал въпроса дали Ливърпул ще се класира за Шампионската лига през този сезон

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп удостовери, че централният защитник Вирджил ван Дайк, който получи разтежение по време на загубата от Брентфорд, ще бъде отвън игра за няколко седмици.

Капитанът Джордан Хендерсън обаче е възобновен и от през днешния ден тренира на цялостни обороти. Новото попълнение Коди Гакпо пък най-вероятно ще дебютира за мърсисайдци в утрешния дуел против Уулвърхамптън от шампионата за Купата на Англия.

" Новината за Вирджил ни изненада и бе огромен удар. Контузията не е нито краткосрочна, нито дълготрайна. Нещо по средата. Със сигурност ще пропусне няколко седмици. Такава е обстановката, само че ние имаме и други централни бранители. Хендо се завръща. От през днешния ден му е разрешено да прави всичко по време на тренировките.

Коди ще бъде включен в групата, несъмнено. Той тренира пълноценно с нас в последните два дни и почтено казано, е наслаждение да го гледаш. В момента се любува на всяка секунда. Много е натурален и знае къде се намира вратата. Той е добър на дребни пространства, обича да стреля от отдалеченост, добър дрибльор е и има отличен завършващ удар. Имало е и по-лесни моменти, в които да избереш да дойдеш в Ливърпул. Тази година не можем да подсигуряваме, че ще се класираме за Шампионската лига, само че Коди в никакъв случай и не повдигна въпроса за това. Знаеше решението ".
 Контузия в бедрото мъчи Ван Дайк, навън е за няколко седмици
Контузия в бедрото мъчи Ван Дайк, навън е за няколко седмици

В идващите дни 31-годишният състезател ще премине спомагателни прегледи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР